SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP zafere koşuyor

MHP zafere koşuyor

28 Mart 2014 Cuma - 11:33




Seçim çalışmalarını ilçelerde yoğunlaştıran MHP Trabzon Büyükşehir adayı Dr. Hüseyin Örs’ün yolu bu kez Yomra ve Akçaabat’a düştü.





Trabzon’un doğu ilçelerinde CHP’nin olmadığını, batısında ise Tonya, Düzköy, Beşikdüzü ve Maçka’da geleneksel CHP oylarının var olduğunu belirten Örs, "MHP ise her ilçede var. MHP Trabzon’un doğusunda var, batısında var, bütün ilçelerinde var. Trabzon genelinde, köylerde AK Parti ile MHP yarışıyor. Merkez köylerde AK Parti’nin önündeyiz. CHP ise kırsalda yok. İlçelerde, beldelerde AK Parti’den MHP’ye büyük miktarda oy geçişi var. İlçe ve köylerden gelen oylarla Büyükşehir’de rüzgar MHP’den yana esiyor. MHP Ortahisar ve Akçaabat’ta zaten birinci parti. Büyükşehirde AK Parti ile MHP arasında kıran kıran bir yarış var" dedi. GEÇMİŞİ UNUTMAYIN Yomra’nın Özdil beldesinde de ziyaretlerine devam eden ve 400 kişilik vatandaş grubu ile yemekte bir araya gelen Örs, "Gelin MHP’de birleşelim. Trabzon’da her yerde varız. Ortahisar ve Akçaabat dahil 10 ilçede MHP birinci parti. Diğerlerinde AK Parti ile yarışıyoruz. Trabzonlu, Koray Aydın gibi bir bakanın hizmetlerini de unutamaz. Bakın 18 km’lik Yomra-Özdil yolunu bile 15 yılda bitiremeyen bir iktidar her seçim meydanında yol yapmakla övünüyor. Yomralı bunları görmeli, Trabzonlu MHP’de birleşmeli. Trabzon Büyükşehir seçmeninin yarısı Akçaabat ve Ortahisar’da. Bu iki ilçede de MHP adayları kazanacak. Trabzon Büyükşehir Belediyesini hep birlikte yöneteceğiz. Bu seçimi 2009 Trabzon seçimiyle karıştıranlar, 2009’a bakıp milletin oyunu çantada keklik görenler, 30 Mart günü Trabzon Büyükşehir’de hüsrana uğrayacaklar. MHP’nin zaferine hazır olun" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap