SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP’li yöneticiden AK Parti'ye: Poz vermeyi bırakın, icraat yapın!

MHP’li yöneticiden AK Parti'ye: Poz vermeyi bırakın, icraat yapın!

20 Haziran 2022 Pazartesi - 11:40




MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, ilçenin sorunlarının AK Parti sürecinde çözülmediğini söyleyerek, "Artık poz vermeyi, resim çekmeyi bırakın" dedi.





Geçtiğimiz gün Ardeşenli taksiciler Rize- Artvin Havalimanı’ndan yolcu alamadıklarını ifade ederek AK Partili Ardeşen Belediyesi önünde kontak kapatma eylemi yapmış ve AK Partili Belediye Başkanı Avni Kahyaoğlu, “Bu yaptığınız eylem doğru bir eylem değil. Bu işi siyasiler çözer, yolu trafiğe açın” demişti.

Bir taksici de Kahyaoğlu’na, “Oy zamanı geldi mi bizim kapımızı çalıyorsunuz. Ben oturttum seni oraya, sen de benim hakkımı savunacaksın” diyerek karşılık vermişti.

‘ARTIK POZ VERMEYİ, RESİM ÇEKMEYİ BIRAKIN, İCRAAT YAPIN’

Anka’da yer alan habere göre,  MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, “Ardeşenli bunu hak etmiyor. Artık poz vermeyi, resim çekmeyi bırakın, icraat yapın, Ardeşen’imize sahip çıkın. Bölgemizde çok fazla sorun var, bunları görün artık” diyerek AK Parti'ye sert sözlerle yüklendi.

Kontak kapatma eylemi yapan Ardeşenli taksicilere destek veren Cemil Bayrak, paylaşımında şunları kaydetti:


"Cezaevimiz vardı, Kalkandere’ye verdiniz. Çay fabrikası yatırım programına alındı, Sakarya’ya verdiniz. Çimento fabrikasını Çayeli’ne verdiniz. Organize sanayi; Kalkandere ile birlikte 20 yıl önce programa alındı, İkizdere 2. etaba başlıyor, bizde çivi çakılmadı. Orman müdürlüğü, Pazar’a verildi. Askeri şube, Pazar’a verildi. Havaalanı, Pazar’a verildi. Ardeşenli bunu hak etmiyor. Taksici, hastanede ve adliyede olduğu gibi havalimanından da taksi durağı alamıyor. Ardeşenli yolcuyu Pazar taksisi veya dolmuşu taşıyacak. Ardeşenli esnaf yine mağdur. Biz, Ardeşen’in taksicisine, minibüsçüsüne ne zaman sahip çıkacağız? Ardeşen’e istihdam anlamında ve yatırım yapılması konusunda ne zaman birlik olacağız.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap