SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP’li Yalçın: ‘Milliyetsiz milliyetçiler’ sandıktan eli boş dönecek

MHP’li Yalçın: ‘Milliyetsiz milliyetçiler’ sandıktan eli boş dönecek

24 Mayıs 2023 Çarşamba - 14:22




MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Bilinçli seçmenin niyetini değiştirmek, tercihini etkilemek amacıyla siyasi manevra yaparak kılıktan kılığa giren, fikirden fikre uçan, kalıptan kalıba giren zihniyet ve “milliyetsiz milliyetçiler”; sandıktan eli boş dönecektir” dedi.





Yalçın yazılı açıklamasında, “28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için sahada bütün gücümüzle konum almaktayız” ifadelerini kullandı.
 
“Teşkilatlarımızla her yerde ve her şeydeyiz, sahadaki ekiplerimizle, idealist kadrolarımızla bütün kuvvetimizi ortaya koymaktayız” diyen Yalçın şunları kaydetti:
 
Sandık başındaki arkadaşlarımız, üzerlerine düşen görevi titizlikle yerine getirmek üzere 28 Mayıs’ta hazır ve nazır olacaklardır. Cumhur İttifakına oy veren çoğunluğun; 14 Mayıs’ta sergilediği kararlılık ve iradeyi, 28 Mayıs’ta da fire vermeksizin izhar edeceğine şüphemiz yoktur.  Milletimiz, acılar ve felaketler üzerinden siyasi kazanç ve çıkar temin etmek isteyenlere fırsat vermemiştir, vermeyecektir. Bilinçli seçmenin niyetini değiştirmek, tercihini etkilemek amacıyla siyasi manevra yaparak kılıktan kılığa giren, fikirden fikre uçan, kalıptan kalıba giren zihniyet ve “milliyetsiz milliyetçiler”; sandıktan eli boş dönecektir. İkinci turda da bütün yalan edebiyatına, itham ve suçlamalara, karalama kampanyalarına rağmen aynı inançla sandığa gidecek olan milletimizin tercihi Cumhur İttifakı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacaktır. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın daha büyük oy oranı ve ezici bir çoğunlukla 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçileceği ayan beyan ortadadır.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap