SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP İstanbul yönetimi görevden alındı

MHP İstanbul yönetimi görevden alındı

26 Mayıs 2014 Pazartesi - 15:02




Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, yaptığı yazılı açıklamayla, MHP İstanbul İl Teşkilatının





Açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; İstanbul il teşkilatı MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre görevlerine son verilmiştir. Bu karar 26/05/2014 tarihinde il başkanlığına ve İstanbul Valiliğine bildirilmiştir. Görevi sonlandırılan arkadaşlarımıza bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev alan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz" denildi. Açıklamada Mehmet Bülent Karataş başkanlığında oluşturulan yeni listede açıklandı. MEHMET BÜLENT KARATAŞ KİMDİR? MHP İstanbul İl Başkanlığına atanan Mehmet Bülent Karataş 1997/1998 yıllarında İstanbul Ülkü Ocakları Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu. 2003 ve 2006 İstanbul kongrelerinde MHP İl Başkanlığına aday olmuştu. 2012 MHP Genel Kurulunda Merkez Yönetim Kurulu ( MYK) Üyeliğine seçilen İşadamı Mehmet Bülent Karataş evli ve üç çocuk sahibidir.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap