SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erde

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erde

14 Temmuz 2012 Cumartesi - 10:53




MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem, Türkiye’de terörün bilinçli olarak beslendiğini ve devletin bölünmesine yönelik senaryoların deva





MHP Samsun İl Başkanlığı tarafından Gazi Düğün Salonu'nda düzenlenen Birinci Seçim Çalıştayı’na katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Erdem, terör konusuna değinerek, “Ülkemiz, Türk milliyetçilerinin iktidarı devrettiği günde sıfır noktasına gelmiş sorun olan terörü, bugün hayati bir konuma taşımış olmanın acısını yaşamaktadır. Kim ne derse desin, terör konusu bu ülkenin öncelikli gündem maddesi olmaya devam etmekte. Terör, bugün bilinçli olarak beslenmekte ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünme ve parçalanmasına yönelik senaryolar devam etmektedir” dedi. Samsun’daki sel felaketine de değinen Prof. Dr. Mustafa Erdem, “Sadece Samsun’da yaşananlar değil, ülkemiz bütünüyle çok üzücü olaylar yaşamakta ve çok acı felaketlerle karşı karşıya kalmaktadır. Samsun’da yaşananları siz gözlerinizle gördünüz ve tanık oldunuz. DSİ belediyeyi, belediye TOKİ’yi, TOKİ’de DSİ’yi suçlamak suretiyle, bir anlamda bu masum milleti ikna etmek için ortada top koşturdular. Biz deyim yerindeyse şamar oğlanına döndürüldük. Acımızı unuttuk, yaramızın sarılmasını bekledik” diye konuştu. Türk uçağının düşürülmesi olayının unutulduğunu ifade eden Mustafa Erdem, “Suriye ile gerilimin yaşanmasında, Suriye ile bahar havasının kışa dönüşmesinde yaşanan trajedi, AK Parti iktidarının başkalarına taşeronluk yapmasının olmazsa olmaz sonucudur. Bir şekilde Türk uçağı orada düşürülmüş. Ama bugün ilk gün yapılan beyanların tersi bir takım beyanlarla kamuoyu susturulmaya çalışılmıştır. Nasıl ki Uludere olayları örtbas edilmek için sanal bir sezaryen veya kürtaj gündeme getirilmek ve olay kapatılmak istendi, bugün de AK Parti ile HAS Parti’nin flörtü uçak düşürülmesinin kamuflajı olarak değerlendirilmeye başlanmıştır” şeklinde konutu. Çalıştaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Erdem’in yanı sıra MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap