SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP gelecek, Trabzon'un ufku açılacak

MHP gelecek, Trabzon'un ufku açılacak

26 Mayıs 2015 Salı - 15:56




MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmalarını Ortahisar'da sürdürdü.





Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Milletvekili Koray Aydın genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Trabzon'da yapılacak miting hazırlıklarıyla ilgili çalışmaları denetleyen Koray Aydın, bu arada resmi makamlar nezdinde de görüşmelerde bulunarak, mitingin tam bir şölen havasında geçmesi için gerekli tüm hazırlıkların tamamlanmasını istedi.

Trabzon Hareket'e geçiyor sloganıyla 28 Mayıs Perşembe günü saat:17.30'da Meydan'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin halka hitap edeceğini belirten Koray Aydın, "Genel Başkanımız bu mitingde Trabzon'a ve Türkiye'ye dönük önemli mesajlar verecek, MHP'nin Trabzon'a verdiği önemi ve önceliği ortaya koyacaktır. MHP gelecek, Trabzon'un ufku açılacaktır" dedi.   MHP'nin iktidar ortağı ve kendisinin de Bayındırlık ve İskan Bakanı olduğu dönemde ödenek yetersizliği nedeniyle durma noktasına gelen Karadeniz Sahil Yolu'nun önünü MHP'nin açtığını, yine kamulaştırma çalışmaları nedeniyle kilitlenen Tanjant Yolu'nu da çözdüklerini ifade eden Koray Aydın, "Trabzon için o günkü şartlarda hiç gündemde olmadığı halde, Trabzon Sahil Geçişi Projesini hayal eden, düşünen, projelendiren, dış krediyle ihale eden benim. Hatta o dönemde dış krediyle ihale edilen tek proje Trabzon Sahil Geçişi Projesidir. Bu proje MHP'nin Trabzon'a kazandırdığı önemli bir projedir" şeklinde konuştu. 

GÜNEY ÇEVRE YOLU İÇİN 13 YIL NERELERDEYDİNİZ? NEDEN YAPMADINIZ?

AKP'nin 13 yıldır tek başına iktidar olmasına rağmen, 13 yıldır tozlu raflarda beklettiği Trabzon Güney Çevre Yolu'nu yeni bir projeymiş gibi kamuoyuna sunarak yeni bir reklam peşinde olduğunu ifade eden MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın "Trabzon Güney Çevre Yolu Projesi de benim, yani MHP'nin projesidir. Güney Çevre Yolu'nun koridor etütlerini yaptırdık, proje ihalesini yaptık ve sonuçlandırdık. Yapım ihalesi aşamasına getirdik. MHP iktidardan ayrılınca bu proje AKP tarafından rafa kaldırıldı. Şimdi 13 yıl boyunca ihmal ettikleri projeyi kendilerininmiş gibi vaat ediyorlar. 13 yıldır neredeydiniz? Neden yapmadınız?" diye sordu.

MHP FİKRİ YÖNÜ KADAR, İCRA YÖNÜ DE GÜÇLÜ BİR PARTİDİR

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP'nin fikri yönü kadar icracı yönünün de güçlü bir parti olduğunu belirterek :"MHP Türk milletini çağlar üzerinden aşırarak, medeniyetin en ön safına taşımaya azmetmiş bir partidir. Bu yönüyle özü sağlam, fikri sağlam ve sözü sağlam bir partidir ve siyasi bir harekettir. MHP aynı zamanda icracı bir partidir. Bu gün AKP iktidarının kendi projesiymiş gibi sahiplendiği İstanbul Boğazı Tüp Geçit Projesi, Körfez Geçiş Projesi, Çanakkale Boğaz Köprüsü Projesi ve Hızlı Tren Projeleri'nin devletin kayıtlarında AKP'den önce giren projelerdir. Bu projelerin bir çoğu MHP'nin projesidir. Tüp Geçit Projesi'ni düşünen, tasarlayan, projelendiren ve kredi anlaşmasına kadar yapan parti MHP'dir. Yine Hızlı Tren Projesi'ni de başlatan, ilk ihalesini yapan parti MHP'dir. Bunların belgeleri de devletin kayıtlarında mevcuttur" şeklinde konuştu.  MHP olarak ülkeye ve Trabzon'a yapılacak her yatırım ve hizmete taraftar olduklarını kaydeden Koray Aydın, ancak yapılan proje ve hizmetlerde emeği geçenlerin hiçe sayılmasının siyasal ahlakla bağdaşmadığını belirterek, MHP olarak devlette devamlılık ilkesi gereğince önceden başlatılan bütün yatırımları devam ettireceklerini, yeni yatırım ve projelerle de MHP'nin icracı yönünü ortaya koyacaklarını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap