SON DAKİKA



Haber > Gündem > MHP bölgede iddialı

MHP bölgede iddialı

27 Nisan 2015 Pazartesi - 10:56








Milliyetçi Hareket Partisi Karadeniz bölgesinde seçim maratonunu iddialı bir şekilde sürdürüyor. Özellikle Artvin, Rize, Gümüşhane, Giresun, Bayburt, Trabzon, Ordu illerinde seçime ciddi oranda asılan birinci sıra adaylarının, bulundukları illerde tanınır olmaları MHP için bir avantaj olarak görülüyor. MHP, Artvin’de baro başkan adayı ve sevilen bir kişi olan Av. Muhammed Altunan ile ciddi destek görüyor. MHP, Rize’de il başkanlığı yapmış, birçok alanda önemli işlere imza atmış ve medya gücüne hakim olan Osman Cem Kazmaz ile iyi bir hava yakaladı. Gümüşhane’de ise adeta Mustafa Canlı rüzgarı esiyor. Mustafa Canlı belediye başkanlığını kaybettikten sonra halkla daha fazla yakınlık kurmasıyla favori isimlerden biri olarak lanse ediliyor. Giresun’da eski il başkanı ve yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Dr. Orhan Erzurum’un partiye ciddi ivme kazandırdığı söyleniyor. Bayburt da MHP ağırlığıyla bilinen illerin başında geliyor. Bu dönem iki milletvekili ile temsil edilecek olan Bayburt’ta MHP, birinci sıra adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu ile seçime iddialı hazırlanıyor. Trabzon’da Koray Aydın farkını bu dönem de ortaya koymaya çalışıyor. MHP tabanında iki milletvekili beklentisi hakim. Ordu’da ise eski il başkanı, milletvekili Cemal Enginyurt ile iyi bir hava oluşturan MHP, 'en az iki milletvekili' diyor.

AKÇAABAT’A YENİ MÜDÜR

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Yüksek Değerlendirme Kurulu toplantısından bin 776 emniyet müdürü ve 10 emniyet amiri için emeklilik kararının açıklanması üzerine emekli edilen Akçaabat Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi’nin yerine atanan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürü Mehmet Hacıhasanoğlu, görevine başladı. Uzun yıllar Trabzon Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Hacıhasanoğlu’na başarılar diliyoruz.

SUİÇMEZ ARAKLI'DA

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Trabzon Milletvekili Adayı Hasan Suiçmez Araklı’da seçim ziyaretlerine devam ediyor. Araklı merkezindeki tüm işyeri ve dükkanları ziyaret eden Suiçmez vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnafla tek tek tokalaşan ve hal hatır soran Suiçmez, MHP iktidarında esnafın ve ticaret yapan bütün kesimlerin rahat bir nefes alacağı görüşünde. Suiçmez, gördükleri ilgi karşısında şunları söyledi: "Araklı Trabzon’un vitrini ve giriş kapısı durumunda. İlçemde gördüğüm ilgi, aslında MHP'nin iktidara yürüyüşünün ayak sesleridir."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap