SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mezuniyet töreninde LGBT bayrağı açtı!

Mezuniyet töreninde LGBT bayrağı açtı!

19 Temmuz 2023 Çarşamba - 14:07




Uşak Üniversitesi'nde mezuniyet töreninde bir öğrenci LGBT bayrağı açtı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine üniversite konuyla ilgili soruşturma başlattı.





Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün mezuniyet töreninde bir kız öğrenci sahneden inerken LGBT bayrağı açtı.

Görüntüler Twitter'da gündem olurken, bazı sosyal medya kullanıcıları öğrenciye destek olurken bazıları da tepki gösterdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Uşak Üniversitesi'nden yapılan açıklama şu şekilde:

"Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nün 17.07.2023 tarihindeki mezuniyet töreni sırasında mezun öğrencilerden birisi kıyafetine gizlediği LGBT paçavrasını hiçbir yetkilinin izni ve bilgisi olmaksızın tören esnasında provokasyon amacıyla ânî bir hamle ile açmıştır. Üniversitemiz yönetim birimlerinin bu şahsi eylemi tasvip etmesi ve desteklemesi imkansızdır. Söz konusu şahsî davranışla ilgili resmi işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap