SON DAKİKA



Haber > Gündem > Metin Kalay dur durak bilmiyor!.

Metin Kalay dur durak bilmiyor!.

14 Ağustos 2013 Çarşamba - 09:14




AK Parti’den Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Metin Kalay, “Hükümetimizin köylere büyük yatırımı var. Aday olup seçilmem durumunda b





Muhammet TAŞ AK Parti’den Beşikdüzü Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Metin Kalay, köy ve mahalle gezilerini sürdürüyor. En son Anbarlı ve Şahmelik köylerine giderek, vatandaşlarla sohbet eden Kalay, özellikle köylerin sorunlarını iyi bildiğini, İl Genel Meclisi üyeliği döneminde köylere büyük yatırım yaptıklarını söyledi. Büyükşehir olduktan sonra köylerin mahalleye dönüşeceğini ve belediye tarafından hizmet getirileceğini hatırlatan Kalay, “Hükümetimizin köylere büyük yatırımı var. Aday olup seçilmem durumunda bu hizmet farkını hep birlikte daha farklı yaşayacağız. Bu deneyimim var. Ben bu yola baş koydum. Hizmet yapmaktan asla yılmam, yorulmam. Alınması gereken hizmeti, ne pahasına olursa olsun alıp, sizlerin hizmetine sunmaktan haz duyarım.”dedi. EN İYİ SEN YAPARSIN Vatandaşlarda, “Biz senin köyümüze yaptıklarını iyi biliyoruz. Halk arasından belediye başkanlığını en iyi senin yapacağın konuşuluyor. Bizde her partiden çıkan aday adaylarını konuşuyoruz. Kim daha iyi yapar, tahlil ediyoruz. Büyükşehir ile büyük hizmetlerin gelmesi için bu işler içinde yoğrulmuş deneyimli adam lazım. Zaman kaybetmeye tahammülümüz yok. Bugün birçok köyde su yok, insanlar su yok diye gurbetten köylerine gelemiyor. Bu sorunları umursayan, vicdan sahibi gerçek hizmet adamı istiyoruz.”diye görüşlerini bildirdiler.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap