SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı!

Meteoroloji'den o bölgeler için kritik uyarı!

31 Mayıs 2020 Pazar - 14:27




Trakya, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Aydın, Muğla, Isparta ve Bilecik çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.





Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin  kuzey ve iç batı kesimlerinde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin  ediliyor.
 
Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta  Karadeniz,   Giresun ile Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinde (Toroslar mevki) sağanak ve gök  gürültülü sağanak meydana geleceği, diğer yerlerde havanın parçalı ve  az bulutlu  olacağı öngörülüyor.
 Yağışların, Trakya Kesimi, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile  Aydın, Muğla, Isparta ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması  bekleniyor.
 
Rüzgarın, Batı Akdeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun  güneydoğusunda  güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), Doğu  Karadeniz'in iç kesimleriyle Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer kısa süreli  fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap