SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı

Meteoroloji'den hafta sonu uyarısı

25 Mart 2022 Cuma - 14:21




Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşların cumartesi günü için dikkatli olmaları uyasında bulundu.





Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya, Erzurum, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA YAĞIŞ

Yağışların; Marmara'nın kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz'in doğusu, Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Ankara çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN HAFTA SONU UYARISI

Meteoroloji, cuma günü başlayacak olan sağanak yağışın cumartesi günü için de devam edeceğini açıkladı. Sel, taşkın riskine karşı vatandaşları tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.


Pazar günü ise sıcaklıklar artıyor.

Yurdun birçok yerinde güneşli bir hava hakim olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap