SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji'den 'Fön' uyarısı!

Meteoroloji'den 'Fön' uyarısı!

04 Ağustos 2017 Cuma - 09:39




Nem oranının yüzde 100'e ulaşacağının açıklanmasının ardından Meteoroloji uzmanı özellikle bayanları fön çektirmemeleri konusunda uyardı.





İstanbul'da nemle birlikte yarın hissedilen sıcaklık 37 dereceye ulaşacak. Sıcak ve bunaltıcı havanın 6 gün boyunca etkisini sürdürmesini bekleniyor. NTV'de yer alan habere göre bu yazın en nemli günlerini yaşayacağız. Özellikle İstanbul'un kuzeyinde kalan ilçeleri bu nemden çok fazla etkilenecek.

RAHAT UYKU YOK

Meteoroloji uzmanı açıklamalarını şöyle sürdürdü: 'Nem ne kadar yüksekse biz o kadar terleriz. Geceleri rahat uyuyamayacağız. Daha sinirli, daha stresli olabiliriz. Olduğumuz yerde terleyeceğiz, yapış yapış olacağız. Ayrıca bu günlerde sivri sinekler de daha çok ortaya çıkacak.'

FÖN ÇEKTİRMEYİN

Özellikle bayanların sosyal yaşantıları etkilenecek. Fön çektirmesinler. Çünkü saçları hemen inecek. Ayrıca çamaşırları evin içerisinde kurutmaya çalışırsak kurumayacaktır. Olduğumuz yerde terleyeceğiz, 6 gün böyle devam edecek.'


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap