SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji'den bu illere yeniden uyarı

Meteoroloji'den bu illere yeniden uyarı

26 Kasım 2023 Pazar - 16:20




Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşam Doğu Karadeniz'de yarın akşam saatlerinde ise Giresun ve Trabzon çevrelerinde etkili olacak kuvvetli sağanak yağış için vatandaşları uyardı.





Batı bölgeleri etkisi altına alan sağanak ve fırtına şehirlerin caddelerini göle çevirdi, denizle karayı birleştirdi. Batı bölgelerinde etkili olan sağanak ve soğuk Karadeniz'de de etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu akşamdan itibaren Doğu Karadeniz illerinde çok kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu, vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji’nin konuya ilişkin bugün yaptığı açıklama şöyle:

Doğu Karadeniz'de beklenen yağışların bu akşam saatlerinden itibaren yarın Giresun ve Trabzon çevrelerinde kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin'in kuzey kesimlerinde kuvvetli yer yer çok kuvvetli yağmur ve sağanak, Giresun'un, Trabzon'un, Rize'nin ve Artvin'in iç kesimlerinde (800 ila 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar, yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sel, su baskını, iç kesimlerde buzlanma ve don olayı, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap