SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji uyardı! Saat verildi: Kar, yağmur ve sağanak...

Meteoroloji uyardı! Saat verildi: Kar, yağmur ve sağanak...

09 Aralık 2020 Çarşamba - 11:05




Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından illere ait hava durumu tahminleri açıklandı. Bazı illerde kar yağışı etkili oldu her yer beyaza büründü. Öte yandan bazı iller için de saat verildi. Kar, yağmur ve sağanak uyarısı yapıldı. İşte 9 Aralık hava durumu tahminleri...





 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 9 Aralık 2020 Çarşamba günü hava tahmin raporu açıklandı.
 
Meteoroloji raporuna göre,  Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur bekleniyor. Diğer yandan soğuk havaların etkisini arttırmasının ardından Kayseri'de Hacılar ve Sarız ilçelerine kar yağdı. Kar, ilçe merkezini beyaza bürüdü. 
 
Meteoroloji'nin 9 Aralık Çarşamba(bugün) raporuna göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Çanakkale çevreleri ile Edirne ve Kırklareli'nin batı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
Yağışların; genellikle yağmur ve yer yer sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Mersin çevreleri ile Adana'nın batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara’nın güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap