SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meteoroloji uyardı, kuvvetli yağışlar geliyor

Meteoroloji uyardı, kuvvetli yağışlar geliyor

20 Mayıs 2021 Perşembe - 10:16




Meteoroloji'den yurdun büyük bir kesiminin kuvvetli yağışların etkisi altına gireceği uyarısı yapıldı. Peki yağmurlu hava yurdu ne kadar süreyle etkisi altına alacak?





Türkiye'de yaz ayına sayılı günler kala hava sıcaklıkları mevsim normallerinde ısınmaya başladı. Türkiye genelinde güneş yüzünü gösterirken Meteoroloji'den son dakika yağmuruyarısı geldi. Buna göre önümüzdeki günlerde sıcaklıklar azalacak, yağışetkisini gösterecek. Meteoroloji'de yer alan 5 günlük hava durumu raporuna göre; Marmara Bölgesi, İç Anadolu Bölgesi ve Ege kıyıları bugün rüzgarlı bir havanın etkisi altında olacak Doğu bölgelerinde ise güneş yüzünü gösterecek.

Cuma günü ise yurdun batısı kuvvetli yağışların etkisi altına giriyor. Marmara Bölgesi yağışın etkisi altında olacak. İstanbul, Ankara, Eskişehir, Tekirdağ, Edirne Gökgürültülü Sağanak Yağışlı havaya teslim olacak. Yağışlar cumartesi günü yurdun geneline yayılacak. Karadeniz bölgesi de yağışların etkisi altına girecek. Marmara'nın batısında ise yağmur yavaş yavaş etkisini kaybediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap