SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mersin'de sahte içki üretimine 15 tutuklama

Mersin'de sahte içki üretimine 15 tutuklama

29 Kasım 2016 Salı - 09:59




SAHTE içkiden sık sık ölümlerin meydana geldiği Mersin'de Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin takibi ile sahte





Ekipler bir dizi çalışma ile Mersin ve Adana'da kurdukları sahte içki imalathanelerinde üretim yapan ve ürettikleri sahte içkileri piyasaya sürenlerin kimliklerini saptadı. 2 aylık bir çalışma yürüten ekipler, bu kişileri suç unsurları ile birlikte ele geçirmek üzere operasyon düzenledi. Farklı noktalarda yapılan operasyonlarda 5 adet sahte içki üretimi yapılan imalathane, 4 adet sahte içki deposu, 6 bin 150 adet sahte içki, 2 bin litre sahte içki üretiminde kullanılan alkol, 88 bin 550 adet boş içki şişesi, 3 bin 500 adet içki şişesi kapağı, 3 bin 500 adet içki şişesi etiketi, çok sayıda sahte içki yapımında kullanılan düzenek, boş bidon ve alkolmetre ele geçirildi. Operasyon kapsamında 31 şüpheliden 28'i yakalanırken, adliyeye sevkedilen şüphelilerden 15'i tutuklandı. 7 şüpheli adli kontrol şartı, 6 şüpheli de savcılıkça serbest bırakıldı. 3 firari şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap