SON DAKİKA



Haber > Gündem > Merkez Bankası’nda kritik atamalar!

Merkez Bankası’nda kritik atamalar!

28 Mayıs 2021 Cuma - 14:59




Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) kritik departmanlarında görev değişiklikleri yapıldı. Bankacılık, İstatistik ve Araştırma departmalarının başına yeni genel müdürler atanırken, geniş çaplı atamaların diğer departmaların orta düzey yöneticilerini de kapsadığı kaydedildi.





Bloomberg'in aktardığı habere göre, perşembe günü Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın kritik departmanlarında görev değişiklikleri yapıldı.

Bankacılık, İstatistik ve Araştırma departmalarının başına yeni genel müdür atamaları yapıldı. Atamalara ilişkin konuşan kaynaklar geniş çaplı atamaların diğer departmaların orta düzey yöneticilerini de kapsadığını kaydetti.

Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Genel Müdürü Yusuf Bora Enhoş olurken Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürü olarak Mahmut Günay atandı.

Naci Ağbal’ın Mart ayında görevden alınması sonrasında süren değişikliklerle üç Para Politikası Kurulu üyesi de değiştirilmişti. Son olarak bu hafta Başkan Yardımcısı ve Para Politikası Kurulu Üyesi Oğuzhan Özbaş’ı görevden alınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap