SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meral Hanım'a itimadımız zayıflamıştır!

Meral Hanım'a itimadımız zayıflamıştır!

17 Mayıs 2016 Salı - 11:46




Eski MHP Milletvekili Aydın, "Ortak hareket etme noktasında, artık Meral Hanım'a söz ve davranışları yönünden itimadımız zayıflamıştır." dedi.





Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, Çağrı Heyeti tarafından olağanüstü kurultayın yapılacağı duyurulan 15 Mayıs Pazar günü, 4 genel başkan adayı olarak birlik görüntüsü vermek için aynı arabayla alana gittiklerini belirterek, ancak sonrasında eski MHP Milletvekili Meral Akşener'in "bireysel algı operasyonu"na girdiğini ileri sürdü.

Olağanüstü kurultayı toplayarak, bunu seçimli hale getirmenin ve yeni bir genel başkanla yönetim seçmenin, asıl amaçları olduğuna işaret eden Aydın, bu kapsamda Akşener ile kurultayın yapılmasına yönelik faaliyetlerde iş birliğinin devam edeceklerini dile getirdi.

"Bunun dışında ortak hareket etme noktasında, artık Meral Hanım'a söz ve davranışları yönünden itimadımız zayıflamıştır, kendisine güvenimizi kaybetmiş durumdayız." diyen Aydın, Akşener'in "15 Mayıs'ta aralarındaki mutabakata uygun davranmadığını, adaylar ayrıldıktan sonra orayı şahsi algı operasyonuna yönelik kullandığını ve adaylar arasındaki birlikteliğin saygı unsurunu ortadan kaldırdığını" savundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap