SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meral Akşener: Kimsenin yancısı olmayacağız

Meral Akşener: Kimsenin yancısı olmayacağız

19 Ekim 2023 Perşembe - 16:53




Düzce'de İyi Parti'nin belediye başkan adayını açıklayan Meral Akşener, eski ittifak ortaklarına gönderme yaparak Türkiye'yi yenetecek parti olacaklarını ve bu nedenle 'onun bunun yancısı' olmayacaklarını söyledi.





Akşener, bugün Düzce'deydi... İyi Parti Lideri burada, 2004-2009 yılları arasında Düzce Belediye Başkanlığı görevini yerine getiren Mehmet Keleş'i yeniden aday yaptıklarını duyurdu.

Akşener, aday takdiminden önce ise partinin kuruluş süreci, 2019 ve 2023 seçimlerine ilişkin ayrıntılı değerlendirmelerde bulundu.

Tek başlarına seçime girme kararlarının nedenlerini sıralayan Akşener, amaçlarının Türkiye'yi yönetmek olduğunu söyledi.

"2028'de Türkiye’yi yönetecek bir parti olacağız"

"Onun bunun yancısı olmayacağız" diyen Akşener şöyle konuştu:

Bu partiyi kuran sizler çok çile çektiniz. Bu seçimlerde hem de il ve ilçelerde büyükşehir de dahil olmak üzere kazanacağımız yerler açısından, önce yerelde sonra genelde 2028'de Türkiye’yi yönetecek bir parti olacağız. Bizim hür, bağımsız, müstakil olarak seçime girmemizin sebebi budur. Onun bunun yancısı olmak değildir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap