SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meral Akşener’in ilki! Sahneye eşi ile çıktı: Utandı, kaçtı

Meral Akşener’in ilki! Sahneye eşi ile çıktı: Utandı, kaçtı

01 Mayıs 2023 Pazartesi - 14:49




İYİ Parti lideri Meral Akşener, Millet İttifakı'nın dünkü İzmir mitingine ilk kez sahneye eşi Tuncer Akşener ile çıktı. Akşener, “İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı’nın dünkü İzmir mitingine eşi Tuncer Akşener ile katıldı. İlk kez bir mitinge eşi ile katılan Meral Akşener “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

Millet İttifakı’nın 6 Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Gündoğdu Meydanı’ndaki ‘Büyük İzmir Mitingi’nde katılarak vatandaşlara seslendi. İzmir Mitingi aynı zamanda ilklere sahne oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sahneye eşi Tuncer Akşener ile elele çıktı. Bugüne kadar siyaset sahnesinde görünmeyen eşi Tuncer Akşener vatandaşı selamladı. 

Meral Akşener, selamlamanın ardından sahneyi terk eden eşi için, “Herkes eşiyle çıkınca ben de kocamı getireyim dedim. İlk defa milli oldu. Utandı ve kaçtı.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap