SON DAKİKA



Haber > Gündem > Memur değil lider seçiyoruz!

Memur değil lider seçiyoruz!

07 Temmuz 2014 Pazartesi - 12:12




Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 'Biz Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçiyoruz, Türkiye’ye lider seçiyoruz. Bir yere memur seçmiyoruz' dedi.





Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, cumhurbaşkanlığı seçiminin bir hemşehricilik meselesi değil, bir Türkiye meselesi olduğunu belirterek, “Türk milletinin onur ve haysiyet mücadelesidir. Biz Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçiyoruz, Türkiye’ye lider seçiyoruz. Bir yere memur seçmiyoruz” dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Nohutlu Tepesi Bilal Şahin Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Bozdağ, AK Parti’nin Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığına aday olduğunu belirterek, “Bu hareketin lideri adaydır, AK Parti'nin lideri adaydır, Başbakanımız, genel başkanımız adaydır, dünyanın lideri adaydır, Türkiye’nin büyük lideri adaydır. Beğenmemezlik yok, biz aksine hep beraber koşacağız, çalışacağız ve Türkiye’nin liderine, dünyanın liderine yaraşır bir desteği Yozgat’tan vereceğiz” dedi. Cumhurbaşkanlığı seçiminin bir hemşehricilik meselesi olmadığını vurgulayan Bozdağ, “Bu bir Yozgat meselesi değildir. Bir Türkiye meselesidir, Türk milletinin onur ve haysiyet mücadelesidir. Biz Türkiye’ye cumhurbaşkanı seçiyoruz. Türkiye’ye lider seçiyoruz. Bir yere memur seçmiyoruz. Türkiye’nin liderliğine, cumhurbaşkanlığına kim yakışacak onu seçeceğiz. Yakışan kimdir ona bakacağız. Ben hepinize soruyorum, Allah için elinizi vicdanınıza koyun, 3 tane aday var. Vicdanınızda tartın, Tayyip bey mi, Türkiye’nin cumhurbaşkanlığına daha yakışır, daha iyi temsil eder, daha uygun olur, yoksa diğer ikisinden herhangi biri mi daha uygun olur elinizi vicdanınıza koyun. Kimdir, Türkiye’nin cumhurbaşkanlığını en iyi yapacak olan? Ben hiç tereddüt etmiyorum, inanıyor ve biliyorum ki Yozgatlıların ve Türk milletinin gönlündeki cevap bu işi en iyi yapacak olan Recep Tayyip Erdoğan diyecektir. Tayyip bey belki Rizelidir ama hizmetleriyle İstanbulludur, ama hizmetleriyle Siirtlidir, ama hizmetleriyle Yozgatlıdır. Bugün Yozgat’tan oy isteyenlere sorun, Tayyip Erdoğan Yozgat’ın dağında, taşında izi var, eseri var, sizin neyiniz var Allah aşkına. Yozgat’a ne zaman geldiniz, nereye hangi eseri diktiniz. Yozgat’ın her yerinde eseri var. Onun için diyorum ki bizim cumhurbaşkanı adayımız 81 ilin öz evladıdır. Türkiye’nin her yerinden destek alacak büyük bir liderdir. MHP’ye, CHP’ye, BDP’ye, SP’ye oy vermiş bütün kardeşlerimizden biz bu seçimde oy istiyor, bu meselenin parti meselesi değil, Türkiye meselesi olduğuna, bu meselesinin hemşehricilik meselesi değil Türkiye meselesi olduğuna inanıyorum” diye konuştu. Bozdağ, konuşmasının ardından, partililerle birlikte iftar yaptı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap