SON DAKİKA



Haber > Gündem > Memduh Bayraktaroğlu, Ahmet Hakan'a böyle yüklendi: Çok komikti…

Memduh Bayraktaroğlu, Ahmet Hakan'a böyle yüklendi: Çok komikti…

12 Eylül 2022 Pazartesi - 10:03




Memduh Bayraktaroğlu, Korkusuz'daki bugünkü yazısında Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a 'Tarkan' sözleri nedeniyle yüklendi.





Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, bugünkü köşe yazısında İzmir'de konser veren şarkıcı Tarkan'a “Tarkan muhalefete hapsolmamalı. Özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı” diyerek seslenen Ahmet Hakan'a yüklendi.

"GÜLMEMİ ENGELLEMEDİ"

"Ahmet Hakan’ın bugüne kadar…(Meselâ) Orhan Gencebay’ı… Bir kere bile: “Orhan Gencebay iktidara hapsolmamalı. Özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı” diye uyardığına: Tanık olmadım…" diyen Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, "Yazdıklarının ciddi görünmesi… Gülmemi engellemedi… Çünkü… Çok komikti…" ifadelerini kullandı.

İşte, Korkusuz gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'nun o sözleri: 

Çok komikti
Ahmet Hakan’ın bugüne kadar…


(Meselâ) Orhan Gencebay’ı…

Bir kere bile:

“Orhan Gencebay iktidara hapsolmamalı. Özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı” diye uyardığına:

Tanık olmadım…

Ama…


Aynı Ahmet Hakan…

“Tarkan muhalefete hapsolmamalı. Özellikle son dönemde tek bir yaşam tarzının sesi olmaya başladı” diye uyardı Tarkan’ı…

“Şaka” yapmış olabilir mi diye düşündüm…


Yazının önüne arkasına baktım…

Ciddi gibiydi…

Ama…

Yazdıklarının ciddi görünmesi…


Gülmemi engellemedi…

Çünkü…

Çok komikti…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap