SON DAKİKA



Haber > Gündem > Melih Gökçek'ten bir gaf daha: Jelibon'dan sonra bunu da gerçek sandı

Melih Gökçek'ten bir gaf daha: Jelibon'dan sonra bunu da gerçek sandı

18 Ağustos 2022 Perşembe - 09:59




Eski ABB Başkanı Melih Gökçek'ten gaf üstüne gaf geliyor. Daha önce 'jelibon rezervi bulundu' diyerek büyük bir gaf yapan AKP'li Gökçek, bu kez Beşiktaş'ın eski golcüsü Aboubakar'ı şehit sandı.





Ankara Büyükşehir Belediyesi'ndeki başkanlık görevindeyken Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın zorlaması ile istifa ettirilen AKP'li Melih Gökçek'ten gaf üstüne gaf geliyor.

Daha önce "6 milyar dolarlık jelibon rezervi bulundu" açıklamasıyla gündemde büyük bir yankı uyandıran Gökçek bu kez manipülasyon yapılan bir görseli gerçek sandı.

Gökçek, fotomontajla orgeneral forması giydirilen Beşiktaş'ın eski golcüsü Aboubakar'ı şehit sanarak paylaşım yaptı.

Aboubakar'ın Somali'den gelip Türk vatandaşı olan ve savaşan Abu Bakeroğlu olduğunu iddia eden Gökçek, Bakeroğlu'nun PKK'nin karakol saldırısında şehit olduğunu yazdı. 

Sosyal medyada gündem olunca yaptığı hatayı fark eden Gökçek paylaşımını apar topar sildi. 


Daha sonra bir paylaşım daha yapan Gökçek, danışmanını suçladı.

Paylaşımı kaldıran Melih Gökçek daha sonra, "Özür dilerim danışmanımın yaptığı hatadan hemen haberim oldu ve bu açıklamayı yaptım" ifadelerini kullandı.

Gökçek, daha önce de "Adıyaman’da iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı" diyerek büyük bir gafa imza atmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap