SON DAKİKA



Haber > Gündem > Melih Gökçek 'Vicdan' deyip duyurdu! Mansur Yavaş skandal talimatı verdi...

Melih Gökçek 'Vicdan' deyip duyurdu! Mansur Yavaş skandal talimatı verdi...

02 Ağustos 2019 Cuma - 17:35




Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın skandal bir hamleye imza attığını duyurdu.





Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatı ile evlerin boşaltılması için burada yaşayan yetim çocuklara 9 Ağustos'a kadar evleri terk etmeleri için süre verildiğini açıkladı. 

MELİH GÖKÇEK: SİZDE HİÇ VİCDAN VE MERHAMET YOK MU?

Haber7'nin haberine göre Gökçek, yaptığı açıklamada bu hamlenin sözde tasarruf adı altında yapıldığını söyleyerek ''Sizde hiç vicdan ve merhamet yok mu? Tasarrufunuz batsın. Sn. Mansur Yavaş senin İngiltere ve Rusya gezine yaptığın masraf bu çocukların bir yılına yeter… Vicdan…Vicdan…Vicdan…'' şeklinde tepki verdi. 

İşte Gökçek'in o tweetleri; 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ


Melih Gökçek’in bu paylaşımları sonrası da vatandaşlar Mansur Yavaş’ın talimatı ile yapıldığı iddia edilen bu hamleye sosyal medya üzerinden sert tepki gösterdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap