SON DAKİKA



Haber > Gündem > Melih Gökçek CNNTürk’te fena rezil oldu: Ben mi yazmışım bunu

Melih Gökçek CNNTürk’te fena rezil oldu: Ben mi yazmışım bunu

21 Mayıs 2022 Cumartesi - 11:44




Melih Gökçek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın aldığı ödülle dalga geçerken daha önce o ödülü alma ihtimali olduğu için sevinç mesajları attığı öğrenildi.





Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ahmet Hakan’ın sorduğu sorular karşısında neye uğradığını şaşırdı. Gökçek hakkında hazırlanan video sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz gün Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız bölge programına konuk olan Melih Gökçek "Mansur Yavaş'ı 3 ayda bitireceğim" diyerek programa başladı. Ahmet Hakan’ın programda sorduğu bir çok soruya kaçamak cevap veren ve büyük gaflar yapan Melih Gökçek'in düştüğü durum sosyal medyanın diline dolandı.

AHMET HAKAN’I REZİL EDEN KONUŞMA

Programda yapılan Dünya Belediye Başkanı ödülü konuşması ise izleyenleri güldürmeden edemedi.

Ahmet Hakan, Mansur Yavaş’ın Dünya Belediye Başkanı ödülü aldığını hatırlatması üzerine Melih Gökçek “O sipariş, çok basit bir ödül ya...” cevabını verdi. Bunun üzerine Ahmet Hakan “Bu ödül için siz de aday olmuşsunuz, hatta sevinç paylaşımı bile yapmışsınız.” Deyince Melih Gökçek neye uğradığını şaşırdı


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap