SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Metiner AK Parti’de susanları ifşaladı: Yerlerini koruyorlar, dikkat

Mehmet Metiner AK Parti’de susanları ifşaladı: Yerlerini koruyorlar, dikkat

04 Ağustos 2023 Cuma - 12:30




AK Partili Mehmet Metiner isim vermeden AK Parti içerisinde susanları adeta bombaladı. Bu kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini savunan Mehmet Metiner'e bazı AKP'liler de destek verdi.





AK Parti’de üç dönem milletvekilliği yapan Mehmet Metiner parti içine yönelik mesajlarına bir yenisi daha ekledi.

AKP içinde zaman zaman eleştirilerini sosyal medyada paylaşan Mehmet Metiner son paylaşımında da ‘susanlara’ dokundurdu. 

AK Parti içindeki çıkışlarıyla öne çıkan Mehmet Metiner sosyal medya platformu Twitter’dan “Sadece susarak bir yere gelenler, susarak geldikleri yeri korumaya çalışıyorlar. Susanlara dikkat!” dedi. 

Mehmet Metiner’in bu çıkışına bazı AK Partililer de destek verdi. 

Osman Diyadin isimli bir Twitter kullanıcısı da “Ne yazık ki… En tehlikeli olanlarda bunlar… AK Partiyi AKP’liler sardı!..  Seçim zamanı kimse ile kötü olmamak mücadele etmemek için ortadan  kaybolan… Seçim kazanıldığı zaman” Yaşa Reis” diye ortaya çıkan bu zihniyetler ne yazık ki yine muteber!.. Hala ders alınmaması garip!.. “Yalancının mumu yatsıya kadar yanar” sözü  ilginçtir AK Parti’de hiç işlemiyor.. O mum hep yanıyor!..” ifadelerini yazdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap