SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan isteğini yazdı!

Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan isteğini yazdı!

29 Nisan 2020 Çarşamba - 12:37




Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas bugünkü köşesinde, “Çetin Altan’ın 2008’de yazdığı yazı ne kadar çok tutuklu tanıdığımı hatırlattı” başlıklı bir yazı kaleme aldı.





Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, Ertuğrul Özkök’ün Hürriyet’teki köşesinde 5 yıl önce hayatını kaybeden gazeteci Çetin Altan’ın, İlhan Selçuk’a gönderdiği mektubu paylaştığını, bu mektubu okurken sayısız anılarının canlandığını ifade etti.

“Çetin Altan'ı da, İlhan Selçuk'u da kim bilir kaç kez hapishanede ziyaret ettim... Bu coğrafyada yaşamak böyle bir şey işte” diyen Mehmet Barlas, Türkiye’de düşünce suçundan dolayı tutuklanmanın bir kader olarak görüldüğünü ve bunun değişmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da cezaevine girdiğini hatırlatan Barlas, “Kendisi de bir şiir okudu diye cezaevine gönderilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sonunda bu reformu mutlaka yapacaktır” dedi.

Mehmet Barlas'ın yazısının tamamı için...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap