SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Barlas bile Erdoğan'ı uyardı: Vatandaş kendi ekonomisine bakar

Mehmet Barlas bile Erdoğan'ı uyardı: Vatandaş kendi ekonomisine bakar

05 Aralık 2021 Pazar - 11:17




Ekonomik kriz, enflasyon ve hayat pahalılığına neden olurken AKP'ye yakın yandaş yazarlardan bile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarılar gelmeye başladı.





Sabah başyazarı  Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüksek enflasyon nedeniyle yaşanan ekonomik kriz için uyarıda bulundu.

Barlas, "Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de siyasetin acı gerçeği olan enflasyon, şu anda AK Parti iktidarının en büyük sorunudur. Kimse şimdi devasa hizmetlere, yollara, köprülere, geçitlere, hızlı trenlere ve yenilenen altyapıya bakmıyor. Bunlar sanki hep varmış gibi algılanıyor" dedi.

"Vatandaş 'Hayat ne zaman ucuzlayacak?' diye sorguluyor"

Barlas yazısının devamında Erdoğan'a uyarılarını sürerek, "Yapılan hizmetlerin hepsi bir anda unutuluyor. Geniş kitleler, 20 yılda yapılan devasa hizmetleri en azından bugün için çok önemsemiyor. Bütün dikkatini, 'Hayat ne zaman ucuzlayacak?' sorusuna yoğunlaştırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye'nin en büyük sorunu ihracattır' diyor ama sokaktaki vatandaş, ihracat rakamları, ekonomik politikalar, cari açık, yatırım, büyümeden ziyade son tahlilde kendi ekonomisine bakar" ifadesini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap