SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Barlas: Amerika karıştıkça karışıyor!

Mehmet Barlas: Amerika karıştıkça karışıyor!

22 Temmuz 2022 Cuma - 09:25




Biden'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını savunan Mehmet Barlas, "Amerika karıştıkça karışıyor ve bu karmaşa tüm dünyayı vuruyor" dedi.





Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, Biden'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını savundu. Barlas, "Amerika karıştıkça karışıyor ve bu karmaşa tüm dünyayı vuruyor" dedi.

CIA Direktörü ve eski Moskova Büyükelçisi Willam Burns'ün Rus lider Vladimir Putin'in hasta olduğuna dair haberleri yalanladığını belirten Barlas, ""Hatta "fazla sağlıklı" diye şaka bile yaptı. Savaş başladığından beri "Putin hasta, öldü ölecek" haberleri gündemden düşmüyordu" diye yazdı.

ABD Başkanı Joe Biden'in kanser olduğunu itiraf ettiğini savunan Barlas şöyle yazdı:

"Bu itirafın planlı olup olmadığı ve bahsettiği kanserin eski mi yeni mi olduğu henüz belli değil. Böylece Biden'ın kanser değilse bile akli melekelerinin yerinde olmadığı kesinleşti. Anlayacağınız, Amerika karıştıkça karışıyor ve bu karmaşa tüm dünyayı vuruyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap