SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mehmet Barlas AKP'yi uyardı: Erdoğan bu aksaklığın farkına varacak

Mehmet Barlas AKP'yi uyardı: Erdoğan bu aksaklığın farkına varacak

31 Ocak 2022 Pazartesi - 09:32




Mehmet Barlas, AKP'nin seçim atmosferine MHP kadar erkenden ve hızla girmediğini belirterek "Sanırım önümüzdeki günlerde Erdoğan bu aksaklığın farkına varacak." dedi.





Mehmet Barlas, MHP’nin seçim havasına girdiğini ancak AKP’de henüz bu durumun yaşanmadığını söyledi. Barlas, "Sanırım önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan bu aksaklığın farkına varacak, teşkilatların sahada daha etkin siyasi mücadele vermenin yollarını arayacak" dedi.

Sabah yazarı Barlas, bugünkü köşe yazısında 2023’te yapılması planlanan seçimin kolay olmayacağını dile getirdi ve Cumhur İttifakı için şunları söyledi:

"Açıkçası AK Parti seçim atmosferine MHP kadar erkenden ve hızla girmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın il toplantıları bir takım görev dağılımlarına dayanıyor. Ancak AK Parti henüz seçim heyecanını tam anlamıyla yaşamıyor. Sanırım önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan da tam olarak düğmeye basıp Türkiye'yi bölüm bölüm harekete geçirecek."

"ERDOĞAN BU AKSAKLIĞIN FARKINA VARACAK"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı öven Barlas, bunun avantaj ve dezavantajları olduğunu söyledi:

"Elini atmadığı konu, müdahale etmediği durum yok gibi. Belki bu avantaj sayılsa da dezavantaj da olabilir. Çünkü bazı AK Partililer liderden talimat almayı veya ona yakın görünmeyi seçim kazanmaktan daha fazla önem veriyorlar. Şimdilik görünüm bu. Sanırım önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan bu aksaklığın farkına varacak, teşkilatların sahada daha etkin siyasi mücadele vermenin yollarını arayacak."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap