SON DAKİKA



Haber > Gündem > Medya Ombudsmanı’ndan bomba iddia: “Listeyi Soylu hazırladı”

Medya Ombudsmanı’ndan bomba iddia: “Listeyi Soylu hazırladı”

06 Nisan 2021 Salı - 14:02




Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, emekli amirallerin yakınlarının isim verilerek hedef gösteren haberlerdeki listenin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakanlık görevlileri tarafından hazırlanarak Sabah gazetesine servis edildiğini ileri sürdü.





Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici, bugünkü yazısında emekli amirallerin yakınlarının tek tek isim verilerek hedef gösteren haberleri yazdı.

Sabah ve Hürriyet gazetelerinin internet sitesindeki listenin, AKP’li Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapmasından önce yayımlanmasına dikkat çeken Faruk Bildirici, “Halit Turan imzalı ‘Darbe imalı bildiri imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı’ haberi, Erdoğan’ın basın toplantısı başlamadan saat 17.24’te yayına verilmişti” dedi.

SOYLU HAZIRLAMIŞ

Yayımlanan isimlerde emekli amirallerin yakınlarının isimleri de yer aldı. Listenin Süleyman Soylu tarafından hazırlandığını ifade eden Bildirici, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamadaki sözlerinden de belli olduğu gibi Sabah’ta yayımlanan bu listeyi hazırlayan gazeteciler değil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakanlık personeli” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap