SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meclis'te tartışma!

Meclis'te tartışma!

12 Aralık 2017 Salı - 16:30




Meclis Bütçe Görüşmeleri'nde CHP'li vekiller Ali Şeker, Özgür Özel, Veli Ağbaba ile Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın arasında tartışma çıktı. Otur





CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in bütçe görüşmelerini ‘Şeker TV’den yayınlama isteği Genel Kurul’da tartışma konusu oldu.Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın, Şeker’in konuşmaları cep telefonuna taktığı tripot ile sosyal medya hesaplarından yayınlamasına tepki gösterdi. İçtüzük’te yapılan son değişiklikle Genel Kurul’a pankart ve dövizin yanı sıra hiçbir materyal sokulamayacağını belirten Aydın, tripotun kaldırılmasını istedi.

Aydın’ın isteğine CHP milletvekilleri tepki gösterdi, Şeker de kaldırmayacağını söyleyince Genel Kurul’a ara verildi.Daha sonra kürsüye çıkan CHP'li vekil Eren Erdem ise konuyla ilgili şunları söyledi: Telefonun aparatına gösterdiğiniz tepkiyi parlamento sarayın aparatı olurken de göstermenizi beklerdik.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap