SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meclis’te virüs paniği: Tek tek tespit edilecek

Meclis’te virüs paniği: Tek tek tespit edilecek

12 Mayıs 2020 Salı - 10:22




TBMM'de garson olarak çalışan işçinin yüksek ihtimalle korona virüse yakalandığı belirtilince, başkanlık hastayla temasta bulunan kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.





BirGün Gazetesi’nde yer alan habere göre, TBMM’de garson olarak çalışan A. B. "çok yüksek olasılıkla koron avirüs" olduğu belirtilerek Bilkent Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Bir başka TBMM çalışanının tetkikleri sürerken TBMM Başkanlığı, garson A. B.'nin temas ettiği kişilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı.

A. B’nin ardından bir başka garsonun daha Meclis Hastanesi’ne başvurduğu ve korona virüs olma ihtimaline karşı detaylı tetkiklerine devam edildiği öğrenildi.

YEMEK DAĞITIYORLARDI

İki garsonun da TBMM’deki Tabur Binası içerisindeki yemekhanede, tabldot yemeklerin dağıtıldığı bölümde görev yaptığı öğrenildi. TBMM'de salgın nedeniyle yemekhanelerin kapatılması dolayısıyla TBMM Ana Bina ve Halkla İlişkiler Binası'na tabldot yemek servisi yapılıyordu. Ramazan Ayı dolayısıyla bu uygulama sonlandırıldı ve isteyen personel yemeklerini Tabur Binası’ndaki yemekhaneden alması istendi.

TBMM Başkanlığı'nın, bu yemekhanede çalışan iki garsonun temas ettiği kişilerin tespit edilmesi için araştırma başlattığı da öğrenildi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap