SON DAKİKA



Haber > Gündem > Meclis Başkanı Kahraman'dan çarpıcı sözler

Meclis Başkanı Kahraman'dan çarpıcı sözler

07 Ağustos 2016 Pazar - 20:16




TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde halka sesleniyor.





Tek millet, tek bayrak ve tek vatan şuurunda olduğumuzu belirtmek için buradayız. Darbeleri tarihe gömdüğümüzü bütün dünyaya duyurmak için biraradayız. Milletimin bütün renklerini bu meydanda görmekten çok mutuluyum. Büyük bir badirenin içinden çıktık. Açtıkları okullarda ve kurdukları dershanelerde yetiştirdikleri robot beyinlerle, devletimizin içine sızanlara, milletimiz en iyi cevabı verdi.

'ARTIK DARBELER TARİHİ SONA ERMİŞTİR'

Dünyada 'gazi' ünvanı bulunan tek Meclis, TBMM'dir. TBMM'de grubu bulunan 4 partiyle ortak bildiri imzaladık. Partiler, darbe girişimi karşısında olduklarını ortaya koydular. Şanlı direnişimize tahammül edemeyenler, milletin kalbi olan Meclis'e bomba attılar. Artık darbeler tarihi sona ermiştir.

"ALLAH'IN DIŞINDA KİMSEYE BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

Sırt sırta vererek daha ileriye gideceğiz. Allah'ın dışında kimseye boyun eğmeyeceğiz. Millet olarak tarih yazamaya devam edeceğiz. Birkez daha şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.


Tek millet, tek bayrak ve tek vatan şuurunda olduğumuzu belirtmek için buradayız. Darbeleri tarihe gömdüğümüzü bütün dünyaya duyurmak için biraradayız.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap