SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mavi bültenle aranan mafya lideri İstanbul'da yakalandı

Mavi bültenle aranan mafya lideri İstanbul'da yakalandı

03 Aralık 2023 Pazar - 09:54




Interpol tarafından mavi bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law” organize suç örgütü yöneticilerinden “Shamil Amirov” İstanbul’da yapılan “Kafes-15” operasyonuyla yakalandı.





İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Interpol tarafından hakkında mavi bülten çıkarılan Shamil Amirov'un İstanbul'da yakalandığını duyurdu. Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law" organize suç örgütü yöneticilerinden Amirov'un, Sarıyer'de yaşadığı ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Mavi Bülten'le aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren “Thieves in Law" Organize Suç Örgütü Yöneticilerinden “Shamil AMIROV" İstanbul'da yapılan “KAFES-15" Operasyonuyla yakalandı. Uluslararası ve ulusal organize suç odaklarıyla, zehir tacirleriyle mücadelemiz artarak devam edecek. Nefeslerini keseceğiz. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce organize suç örgütü üyesi olduğu ve dolandırıcılık suçundan İnterpol tarafından hakkında Mavi bülten çıkarılan Shamil AMIROV'un İstanbul Sarıyer'de yaşadığı tespit edilmiş ve Kafes-15 operasyonuyla yakalanmıştır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap