SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'MasterChef Türkiye'de ifşa mı var?'

'MasterChef Türkiye'de ifşa mı var?'

03 Kasım 2020 Salı - 10:46




Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye 2020'de 11 hafta geride kaldı. TV8'de yayınlanan yemek yarışmasında, elenen isimlerin sosyal medyada ifşa edilmesi ile ilgili açıklama geldi.





Milliyet gazetesinden Sina Kolğlu'nun "MasterChef'te Sızma mı Var?" başlıklı yazısı şöyle:
"Kimin eleneceği, kimin yarışmaya katılacağı ifşa edilmişti. En son geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Tanya’nın babası paylaşım yaptı.

Önceden öğrenmiş olduk durumu. Bunun önüne geçmek mümkün mü? Bunu sordum.

'Çekimler yayından 2-3 gün önce yapılıyor'

Çekimler yayından 2-3 gün önce yapılıyor. 'Ekipten bir sızma mümkün değil' diyorlar. 'Daha önceki aşamalarda, gelmesi için haber verilen yarışmacı durumu çevresi ile paylaşmış olabilir' deniliyor.
WhatsApp ve Instagram paylaşımlarının yarışmacılar için kapatılmasının mümkün olmadığı belirtiliyor. Aynı eve kapatıp kamera koymak gibi bir düşünceleri hiç olmamış.
Tüm bunlara rağmen insanların yarışmayı izlediği ve nasıl yemek yaptıkları, nasıl yarıştıkları ile ilgilenildiğinin daha önemli olduğu belirtiliyor. Bu konuların yönetimde çok fazla üzerinde durulmadığı izlenimi edindim.
Yarışmacı sayısı azaldığında sızmaların, daha sıklaşan çekimlerle önlenmiş olacağı görüşü hakim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap