SON DAKİKA



Haber > Gündem > Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Bakan Koca açıkladı

Maske zorunluluğu kalkıyor mu? Bakan Koca açıkladı

14 Nisan 2022 Perşembe - 15:52




Bilim Kurulu üyelerinin haftaya en önemli toplantılarından birini yapacağını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, okullarda maske kullanımı dahil birçok konunun ele alınacağını söyledi.





İl durum değerlendirme ve ziyaretler için Sakarya'da bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son dakika açıklamalarda bulundu. Bilim Kurulu'nun önümüzdeki hafta en önemli toplantılarından birini gerçekleştireceğini belirten Bakan Koca, 'Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birini yapmış olacak. Okullarımız başta olmak üzere maske uygulamasını da Bilim Kurulu haftaya değerlendirmiş olacak' dedi.

"En kötü günlerimiz geride kaldı müsterih olun." diye konuşan Bakan Koca şunları söyledi; Hatırlarsanız maskeli bu son yazımız olacak demiştim. O dönem inanan çok olmamıştı. Geldiğimiz noktada bahar geldi o yaza giriyoruz. Giresun'da da üç ay önce hatırlarsanız Sağlık Bakanınız olarak yüksek sesle ifade ediyorum. En kötü günlerimiz geride kaldı endişe etmeyiniz müsterih olun diye konuşmam olmuştu. O dönemde de bilim insanı arkadaşlarımız dahil olmak üzere endişe ile yaklaştılar. Yine aynı şeyi söylüyorum, en kötü günlerimiz geride kaldı müsterih olun.

Bilim Kurulu haftaya en önemli toplantılarından birisini yapmış olacak. Özellikle maske başta olmak üzere önemli bu anlamda alınacak kararlar olacak. Okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu'nun toplantısında ele almış olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap