SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mardin'de sıcak çatışma çıktı!

Mardin'de sıcak çatışma çıktı!

20 Mart 2019 Çarşamba - 00:58




Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı mağaraya düzenlenen operasyonda, 3 terörist öldürüldü.





Mardin'in Dargeçit ilçesinde PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı mağaraya yönelik operasyonda, biri gri listede aranan 3 terörist etkisiz hale getirildi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin Jandarma Özel Harekat (JÖH) ekiplerince kırsal Yumurtalı Mahallesi'nde, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyon başlatıldı.






3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ




Operasyonda, sığınak olarak kullanıldığı belirlenen mağarada bir grup terörist tespit edildi. "Teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

ABD MENŞELİ SİLAHLAR

Yapılan operasyonda ele geçirilen silahlar arasında ABD piyade tüfeği olarak da bilinen M16 silahının da bulunduğu gözlendi. ABD Suriye'de çok sayıda M16 tüfek göndermişti.




BİR TERÖRİST GRİ LİSTEDEYDİ

Etkisiz hale getirilen teröristlerden "Reber" kod adlı Kasım Saptık'ın örgütün sözde bölge sorumlusu olduğu, "Dilxwaz" kod adlı teröristin ise "gri" kategoride aranan teröristler listesinde bulunduğu belirtildi. Operasyonda teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap