SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mansur Yavaş: Tehdit etmeye başladılar ama korkmuyoruz

Mansur Yavaş: Tehdit etmeye başladılar ama korkmuyoruz

13 Mayıs 2023 Cumartesi - 09:37




Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, tehdit edilmeye başladıklarını ancak korkmadıklarını dile getirerek, millet üzerinde hiç bir gücün bulunmadığı mesajını verdi.





Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, planlı son mitingini Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştirdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı.

Kılıçdaroğlu, altı liderin iki yıldır çalışarak hazırladığı 2400 maddelik mutabakat metnini açıkladı ve yapılacak her şeyin metinde belirtildiğini söyledi. İftira atanların sözlerinin iftiradan öteye gitmeyeceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Seçimi kazanırlarsa darbe yapılıyor" şeklindeki iddiaların çok ileri gittiğini ve tehdit niteliği taşıdığını belirtti. Ancak kendilerini korkutmaya çalışanlara karşı iradelerine sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi ve "Milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur" dedi.

Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da sık sık dile getirdiği gibi seçimi birinci turda bitireceklerine inandığını söyledi ve "Her şey çok güzel olacak" mesajını verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap