SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mansur Yavaş: Gençler tweet atamıyor, tweet atarsa aynı gece evinden alınıyor

Mansur Yavaş: Gençler tweet atamıyor, tweet atarsa aynı gece evinden alınıyor

22 Nisan 2023 Cumartesi - 16:04




Mansur Yavaş, vatandaşların baskı altında yaşadığını iddia ederek, "Gençler tweet atamıyor, tweet atarsa aynı gece evinden alınıyor." dedi.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte; İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltı programına katıldı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü Adıyaman programında üç ayrı noktada yapılan saldırılara dikkat çekti.

“ADIYAMAN'DAKİ PROVOKASYONU GÖRDÜNÜZ" 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, " Kendilerine hak olan her şeyi başkasına haram gördüler, şimdiye kadar. FETÖ'yle birlikte oldular. 'Bu yanlış' diyenlerin hepsini hainlikle suçladılar. Çözüm sürecine girdiler, 'Siz hata yapıyorsunuz' dendi. Onlara da ‘kandan besleniyorsunuz’ dediler. Ve hepsinden de döndüler şimdi, 'Biz hata etmişiz.’ Dış politikada da herkesle sıfır sorun derken herkesle kavga ettiler. Şimdi tekrar arayı herkesle bulacağız diye uğraşıyorlar. Böyle bir yönetim şekli olmaz. Bunların ortadan kalkması, ekonominin düzlüğe çıkması ve en azından artık üstümüze baskılanan bu sistemin" şeklinde konuştu. 

MANSUR YAVAŞ: GENÇLER TWEET ATAMIYOR
 
Mansur Yavaş, vatandaşların baskı altında yaşadığını iddia ederek, "Gençler tweet atamıyor, tweet atarsa aynı gece evinden alınıyor." dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap