SON DAKİKA



Haber > Gündem > Manavgat'ta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Manavgat'ta iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

06 Ekim 2016 Perşembe - 15:10




ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada yolun karşısına geçmek için yaya geçidinde bekleyen 1 kişiyle araçlardaki 5 kiş





Kaza, dün saat 12.30 sıralarında Evrenseki Mahallesi D-400 karayolu Kömürcüler mevkiindeki sinyalize kavşakta meydana geldi. 24 yaşındaki Hakan Karavu'nun kullandığı 07 LC 298 plakalı otomobil, yolun yan tarafından kavşağa girmeye çalışan 65 yaşındaki Ahmet Merdan'ın kullandığı 07 HKA 73 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın şiddetiyle otomobillerden biri refüje savrulurken, diğeri ise yaklaşık 50 metre gittikten sonra durdu.

Kazada refüjdeki yaya geçidinde yolun karşısına geçmek için bekleyen 2 kişiden 27 yaşındaki Bidar Yağmur Tarhan, otomobillerdeki Hakan Karavu, İlkay Karavu (28), Emine Karavu (51), İsmet Karavu (56) ve Ahmet Merdan yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Kaza, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntülerde; kavşakla aynı hizadaki yol ayrımına giren sürücünün otomobilini yolun sağında durdurup araçtan indiği görülüyor. Yaklaşık 30 saniye sonra tekrar otomobiline dönen sürücü, bir-iki metre geri manevra yapıp yol ayrımından çıktıktan sonra sol tarafında kalan kavşağa doğru giriş yapmak için hareket ediyor. Yolun ortasına geldiği sırada sol taraftan gelen diğer otomobil hızla bu araca çarpıyor. Kavşağa girmeye çalışan otomobil savrularak yaya geçidinde bekleyen 2 kişinin üzerine doğru yönelirken, yayalardan birinin yere düştüğü görülüyor. Diğer araç ise yaklaşık 50 metre gittikten sonra duruyor. Kazanın ardından çevredekilerin yaralıların yardımına koştuğu görüntülere yansıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap