SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mahşerde nasıl hesap vereceksiniz

Mahşerde nasıl hesap vereceksiniz

29 Ağustos 2013 Perşembe - 08:46




CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, “CHP’nin misyonu bugün, dünden çok daha önemlidir. Zafer Bayramı’nı kutlamaktan imtina edenlerin, bu uğurda şeh





Fatih İSAK CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada sert göndermelerde bulundu. Özdamar, "Özgürlüğe ve bağımsızlığa kapı açan bu mücadele haftasında, tarihi mirasımıza sahip çıkarak Büyük Taarruz’un, mazlum halklara umut olan destansı tarihin yazıldığı bu zafer haftasının ruhunun ve öneminin hatırlatılması ve tüm dünyaya duyurulması hepimizin görevidir" dedi. Özdamar, mesajında şu ifadeleri kullandı: "26 Ağustos, ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep ve inanç farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, yan yana, omuz omuza mücadele verdiği Büyük Taarruz’un başladığı gündür. BUGÜN DE AYNI MÜCADELE İÇİNDEYİZ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde başlatılan bu mücadele, bir ulusun diriliş ve mazlum halkların umut günüdür. Büyük Taarruz; hem Cumhuriyete ve demokrasiye açılan bir kapı hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur. Özgür, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti ile Atatürk ilke ve devrimlerinin başlangıç simgesi olan bu mücadele gününe ve ruhuna en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanları geçirmekteyiz. Ancak, işgalcilere karşı, tarihte nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı mücadeleyi vermenin kararlılığı ve azmindeyiz... CHP’NİN MİSYONU BUGÜN DAHA ÖNEMLİDİR "Özgürlüğe ve bağımsızlığa kapı açan bu mücadele haftasında, tarihi mirasımıza sahip çıkarak Büyük Taarruz’un, mazlum halklara umut olan destansı tarihin yazıldığı bu zafer haftasının ruhunun ve öneminin hatırlatılması ve tüm dünyaya duyurulması hepimizin görevidir. Bu Cumhuriyetin kurucu iradesi olan partimiz CHP’nin misyonu bugün dünden çok daha önemlidir. Zafer bayramını kutlamaktan imtina edenlerin, bu uğurda şehit olan dedelerine mahşerde hesap veremeyecekleri kanısındayız. Her şeye ve her yanlışa rağmen biz doğruları söylemeye devam edeceğiz. Sözümüz vatansızlığı anlamayanlaradır. Yanlış yolda olanları Hak ıslah etsin diyoruz."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap