SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mahir Ünal'dan CHP'ye YSK eleştirisi

Mahir Ünal'dan CHP'ye YSK eleştirisi

03 Mayıs 2019 Cuma - 11:06




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, "YSK'nin olağanüstü itirazları değerlendirmesi bir yargı sürecidir. CHP her zaman olduğu gibi her türlü tehdit, hakaret ve baskıyı amacına ulaşmak için meşru görüyor." ifadelerini kullandı.





Twitter hesabından paylaşımda bulunan Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın yaptığı açıklamaların yer aldığı haber görsellerine yer verdi.

Ünal, paylaşımında,Ünal, paylaşımında, "YSK'nin olağanüstü itirazları değerlendirmesi bir yargı sürecidir. CHP her zaman olduğu gibi her türlü tehdit, hakaret ve baskıyı amacına ulaşmak için meşru görüyor. CHP 15 Temmuz darbe davalarının başlangıcında yaptığı hakaret ve tehditleri şimdi YSK sürecinde devam ettiriyor.Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber CHP çeşitli vesilelerle Türkiye'deki tüm kurum ve kuruluşların işine gelmediğinde meşruiyetini sarsmak üzerine kirli bir siyaset izliyor. Bu kirli siyaset, daha önce "sarayın polisi-halkın polisi", "sarayın savcıları-cumhuriyetin savcıları" gibi ifadelerle tezahür etmişti." değerlendirmesinde bulundu. değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap