SON DAKİKA



Haber > Gündem > Mahir Ünal: Türkiye'ye Avrupa'dan baktığınızda süper güç görüyorsunuz

Mahir Ünal: Türkiye'ye Avrupa'dan baktığınızda süper güç görüyorsunuz

21 Temmuz 2021 Çarşamba - 18:52




AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Bugün Türkiye'ye Fransa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, Yunanistan'dan baktığınızda bir süper güç görüyorsunuz.” dedi.





AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, bugün Kahramanmaraş Valiliğince Mahmut Bakır Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. muhalefetin erken seçim çağrılarına yönelik soruya cevap veren Mahir Ünal, muhalefetin ortaya bir vizyon koyamadığını belirterek, “Bugün Türkiye'ye CHP'den, muhalefetin durduğu yerden baktığınızda büyük bir karamsarlık görüyorsunuz ama Fransa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, Yunanistan'dan baktığınızda bir süper güç görüyorsunuz. Yükselen bir süper güç görüyorsunuz.” dedi.

AK PARTİ ŞUNU YAPTI BİZ DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ DİYE DUYDUNUZ MU?

Bayramlaşma programında konuşan Mahir Ünal, Türkiye'nin salgınla mücadelesini de değerlendirerek, Türkiye'nin bu anlamda dünyanın en iyi 10 ülkesi arasında yer aldığını ve aşılamada dünyada 8. sırada bulunduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirenlere tepki gösteren Ünal, “Türkiye'de AK Parti'yi, Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirenlerin Türkiye ile ilgili biz şunu yapacağız, bunu yapacağız dediğini hiç duydunuz mu? Bir vizyon ortaya koyduklarını gördünüz mü? Yani AK Parti sağlıkta şunları yaptı biz daha iyisini yapacağız, AK Parti ulaşımda şunları yaptı biz daha iyisini yapacağız ya da AK Parti savunma sanayisinde şunları yaptı biz daha iyisini yapacağız dediklerini hiç duymamışsınızdır.” diye konuştu.

TÜRKİYE'YE ALMANYA'DAN BAKTIĞINIZ SÜPER GÜÇ GÖRÜYORSUNUZ


Mahir Ünal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İki gün önce sessiz sedasız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile beraber delta ve aya insansız roket motor deneyi yapıldı. Bu deney başarı ile sonuçlandı. Bugün Türkiye'ye CHP'den, muhalefetin durduğu yerden baktığınızda büyük bir karamsarlık görüyorsunuz ama Fransa'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, Yunanistan'dan baktığınızda bir süper güç görüyorsunuz. Yükselen bir süper güç görüyorsunuz. Bu bayram bize birazda o özgüveni hatırlatıyor. Yani Türkiye'nin yeniden başarabileceğini, Türkiye'nin ayağa kalkarak bölgesinde lider konumuna geldiğini, Türkiye'nin paçasından çekenlere rağmen güçlü bir şekilde ayağa kalktığını görüyoruz. Bu bizim için ikinci bir bayram anlamına da geliyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap