SON DAKİKA



Haber > Gündem > Maden faciasında hayatını kaybetti! Ölmeden 3 gün önce son fotoğraf

Maden faciasında hayatını kaybetti! Ölmeden 3 gün önce son fotoğraf

23 Kasım 2023 Perşembe - 11:41




Siirt’te maden ocağında meydana gelen göçükte 3 işçi öldü, 2 işçi yaralandı. Göçükte hayatını kaybedenlerden maden mühendisi Zekayi Can Çalık'ın Giresunlu ve 5 aylık evli olduğu öğrenilirken son paylaşımı yürekleri yaktı.





Olay, gece saatlerinde Şirvan ilçesi Maden köyündeki özel şirkete ait bakır madeni ocağında meydana geldi. Maden ocağında, henüz bilinmeyen bir nedenle göçük oldu. Göçükte, 5 işçi toprak altında kaldı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen Zekayi Can Calık, Emre Gökduman ve Orhan Gültekin hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Göçükte hayatını kaybedenlerden Maden Mühendisi Zekayi Can Çalık'ın (32) ise Giresun’un Eynesil ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

SON FOTOĞRAF SON PAYLAŞIM

İlçenin Ören Beldesi'nden olan Çalık’ın 5 ay önce evlendiği ve ölümünden 3 gün önce sosyal medya hesabından en son eşi Humay Çalık ile 'Aşk' adlı fotoğrafı paylaştığı görüldü.

 


Maden faciasında hayatını kaybetti Ölmeden 3 gün önce son fotoğraf

 

Çalık çiftinin Ankara'da yaşadığı ve Humay Çalık'ın da Ankara'da bir hastanede hemşire olarak görev yaptığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap