SON DAKİKA



Haber > Gündem > Lise müdürüne taciz soruşturması

Lise müdürüne taciz soruşturması

21 Haziran 2016 Salı - 14:41




Manisa Lisesi Okul Müdürü 46 yaşındaki R.K. hakkında okulda görevli kadın memur T.K.’ya elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla idari soruşturma başl





Manisa Lisesi’nde memur olarak görev yapan 42 yaşındaki T.K., 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın son günü olan geçen 17 Haziran’da Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne okul müdürü R.K.’nin cinsel tacizine uğradığını ileri sürüp, şikayet dilekçesi verdi. Bunun üzerine evli, iki çocuk babası okul müdürü R.K. hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatılıp, müfettiş görevlendirildi. Soruşturma sürerken eşi de öğretmen olan R.K.’nin hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Olayı doğrulayan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, "Bize şikayet dilekçesi gelince soruşturma başlattık. Müfettiş görevlendirdik. Müfettişler her ikisinin detaylı olarak ifadelerine başvuracak. Soruşturma ifadeleer göre şekillenecektir" dedi.

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Olayı en kısa sürede sonuçlandırmayı planlıyoruz. Dilekçe bize geçen cuma günü ulaştı. Konuyla ilgili hemen inceleme başlattık. Soruşturma sonuçlandığında gerekli açıklamayı yapacağız" dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap