SON DAKİKA



Haber > Gündem > Liderlerin bayram programları belli oldu!

Liderlerin bayram programları belli oldu!

29 Temmuz 2020 Çarşamba - 13:26




Kurban Bayramı'na sayılı günler kala liderlerin de programı belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener bayramı nerede geçirecek?





Türkiye Kurban Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile siyasi parti genel başkanlarının bayram programları da belli oldu.

Bayramda kim nerede olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayramı ailesiyle geçirecek.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramını Ankara'da karşılayacak. Kurban Bayramı'nın birinci günü bayram namazının ardından MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret edecek Bahçeli'nin daha sonra genel merkezde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini dikkate alarak yakın mesai arkadaşlarıyla bayramlaşması öngörülüyor. Bahçeli'nin bayram sürecinde de parti genel merkezindeki çalışmalarını sürdürmesi planlanıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bayramı Ankara'da ailesiyle geçirmesi bekleniyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de bayramı İstanbul'daki evinde ailesiyle geçirecek
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayramda Ankara'da olacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise Ankara'da bulunacak.
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bayramda memleketi Tekirdağ'da olacak.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, arife günü merhum genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret edecek. Bayramın ilk gününü ise memleketi Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde ailesiyle geçirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap