SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Libya'ya asker gönderme' açıklaması: Türkiye güçlerini kullanır

'Libya'ya asker gönderme' açıklaması: Türkiye güçlerini kullanır

23 Aralık 2019 Pazartesi - 18:50




AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Libya'ya asker gönderme iddialarına ilişkin, 'Milli çıkarların korunması için herhangi bir yerde Türkiye'ye karşı bir organizasyon kurulmak isteniyorsa Türkiye güçlerini kullanır' dedi.





Libya ile yapılan mutabakat muhtırası ile ilgili konuşan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye, Akdeniz'de örülmeye çalışılan duvarı bu şekilde yok etmiştir" dedi.

Çelik, Libya'ya asker gönderme iddiasıyla ilgili ise, "Milli çıkarların korunması için herhangi bir yerde Türkiye'ye karşı bir organizasyon kurulmak isteniyorsa Türkiye güçlerini kullanır" ifadesini kullandı.

Çelik, "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin çıkarlarını hiçe sayarak fiili durum oluşturmaya çalışanlara bir kere daha hukuk ve diplomasi yoluyla cevap verilmiştir. Bunu anlamayanlara kahraman Deniz Kuvvetleri orada bayrak göstermeye devam etmektedir. CHP, Hafter'i makul ve ılımlı olarak nitelendiriyor. Biz Türkiye Cumhuriyeti'nin milli çıkarlarına bakarız" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap