SON DAKİKA



Haber > Gündem > Lemi Çelik: ''Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli bir ismi kaybettik Zigana dağımız gitti. Başımız sağ olsun''

Lemi Çelik: ''Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli bir ismi kaybettik Zigana dağımız gitti. Başımız sağ olsun''

27 Nisan 2024 Cumartesi - 11:01




Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı.





Hayatını kaybeden eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul'da defnedildi.

Kalp krizi nedeniyle vefat eden Mehmet Ali Yılmaz'ın cenaze namazı, Altunizade'deki Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde kılındı.

Cuma vaktinin ardından kılınan cenaze namazına Yılmaz'ın ailesi, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, eski bakanlar Mehmet Ağar, Adil Karaismailoğlu ve Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavili kulübün mevcut ve eski yöneticileri, eski Trabzonsporlu futbolcular ile spor, siyaset ve iş dünyasından birçok kişi katıldı.

Yılmaz'ın naaşı, namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Lemi Çelik: ''Trabzon ve Trabzonspor için çok önemli bir ismi kaybettik Zigana dağımız gitti. Başımız sağ olsun''

Lemi Çelik; ''Çok üzgünüz. Trabzonspor camiası ve Trabzon şehri çok büyük değerini kaybetti. Ben şöyle ifade ediyorum; Zigana Dağımız gitti. Bu kadar bizim için önemli ve değerliydi. Hem Trabzon şehrine hemde Trabzon halkına kattıkları, Trabzonspor'a kattıkları, Türk futboluna kattıkları çok önemliydi. Hiç bir zaman iknar edilemez ve bunlar daima yaşatılmalı gelecek nesillere aktarılmalıdır diye düşünüyorum. Özellikle Trabzonspor bir evladı gibiydi onun Trabzonspor'a yaptıkları maddi manevi fedakarlıkları anlatmaya gerek yok. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ''


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap