SON DAKİKA



Haber > Gündem > Kızılcık,vatandaşların dertlerini dinledi

Kızılcık,vatandaşların dertlerini dinledi

03 Ağustos 2012 Cuma - 12:45




Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Kavaklı Rahman Camisi’nde önceki gün kıldığı teravih namazının ardından, cami avlusun da bulunan vatandaşlarla bir





Vatandaşlarla çay içerek sohbet eden Vali Kızılcık, devlet olarak halkın her zaman yanında olduklarını kaydederek “Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu bizlerin birinci önceliğidir. Sizler var oldukça bu Ülke ilelebet payidar kalacaktır. Ülkemizin gelişmesi ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için de hepimize görevler düşmektedir. Bizler hep birlikte hareket edersek, ülkemiz istenilen seviyeye kısa sürede gelir, hiçbir güç bizim birlikteliğimizi bozamayacaktır” dedi. Halkın içine girerek, aldığı tepkilerden son derece memnun olduğunu belirten Vali Kızılcık, “Fırsat buldukça Trabzon'lu hemşerilerimle bir araya geliyorum. Vatandaşlarımızın arasına girerek onlarla sohbet etmek beni mutlu ediyor. Ayrıca bu sohbetler sırasında olan sıkıntıları da vatandaşlarımızdan öğreniyorum. Onlar da benim yanlarında olduğumu bilmelerinden dolayı mutlu oluyorlar” şeklinde konuştu. Vali Kızılcık, sohbet esnasında masaya gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek, onlara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Vatandaşlar da Vali Kızılcık’ın halkın içerisinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Valimiz bizlerin yanında. Bugünde teravih namazının ardından bizlerle oturarak sohbet etti. Bizlere o kadar yakın davranıyor ki kendisini bizlerden biri olarak görüyoruz” diye konuştu. Vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Vali Kızılcık, gelen fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap